Отримати знижку 20%

Що ви не знали про колоїдне срібло
/
Що ви не знали про колоїдне срібло
/
Що ви не знали про колоїдне срібло

Що ви не знали про колоїдне срібло

КОЛОЇДНЕ СРІБЛО - ДОБАВКА ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ
Якщо у вас є з собою пляшечка колоїдного срібла, значить, ви убезпечили себе від інфекцій. Я пам’ятаю, як у дитинстві батько вчив мене класти на дно бочки з квашеною капустою срібну монетку. І капуста чудово зберігалася до наступного літа. Срібло здавна привертало до себе увагу тим, що допомагало зберігати продукти, воду; його прикладали до ран.

КОЛОЇДНЕ СРІБЛО - ДОБАВКА ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ

Справжній розчин колоїдного срібла являє собою продукт сучасних високих технологій. Вперше вдалося домогтися біодоступності срібла понад 99%. Його концентрація в розчині становить 10 ppm (концентрація, виражена в частинках на мільйон, 1 ppm = 1 мг/л). Настільки мала концентрація практично виключає можливість будь-яких ускладнень навіть у разі тривалого прийому колоїдного срібла.
Професор молекулярної біології та мікробіології, д-р Леавіт і мікробіолог Девід Ревеллі після проведення досліджень в університеті Брігхема дійшли висновку, що “зазначений розчин колоїдного срібла – антимікробний засіб широкого спектра дії. Він здатен ефективно зупинити ріст і фактично знищити багато бактерій…”.

ОСНОВНІ ВЛАСТИВОСТІ КОЛОЇДНОГО СРІБЛА

В даний час відомо, що досі жоден мікроорганізм не виробив стійкості до срібла. Колоїдне срібло згубно діє на понад 650 видів мікробів, вірусів і навіть на деякі види грибів та паразитів. Для порівняння скажу, що будь-який сучасний антибіотик активний лише на 5-10 видів бактерій. Також важливим є те, що колоїдне срібло не тільки бореться зі збудником хвороби, але й знищує токсини, що виділяються ним.
 
У світлі сучасних даних механізм бактерицидної дії колоїдного срібла виглядає так. Поєднання срібла з оболонкою бактеріальної клітини позбавляє її здатності ділитися (так званий бактеріостатичний ефект). При накопиченні срібла на поверхні клітини відбувається поступове проникнення його всередину і затримка на цитоплазматичній мембрані, на якій розташовані основні ферментні системи мікроорганізму, чим викликають його неминучу загибель (бактерицидний ефект).

ЗАСТОСУВАННЯ КОЛОЇДНОГО СРІБЛА

Колоїдне срібло призводить до позитивних результатів при:
 
  • фолікулярній ангіні;
  • грипі;
  • захворюваннях шлунково-кишкового тракту;
  • стоматитах;
  • інфекційних захворюваннях вух, горла, носа;
  • при циститі;
  • уретриті;
  • різних шкірних захворюваннях, у тому числі імпетиго, дерматомікозах, фурункульозі, трофічних виразках, бородавках, екземах різної локалізації;
  • ефективний засіб в офтальмологічній практиці, зокрема при кон’юнктивітах, офтальмії у дітей та дорослих, паренхіматозному кератиті, опіках та травмах рогівки;
  • при опіках різного ступеня тяжкості, у тому числі для обробки великих ділянок тіла;
  • вбиває дуже небезпечну бактерію, що викликає ускладнення при опіках – Pseudomonas aeruginosa.

Сьогодні відомо, що срібло – мікроелемент, необхідний для нормальної діяльності залоз внутрішньої секреції, мозку, печінки, кісткової тканини.

Срібло стимулює роботу імунної системи, а в концентрації 0,05-0,1 мг/л чинить омолоджувальний вплив на кров і позитивно впливає на перебіг фізіологічних процесів в організмі.

Попри тривалий період застосування колоїдного срібла не було помічено його негативного впливу на корисну мікрофлору кишечника. Навіть у людей, які протягом тривалого часу приймали наддози, що у багато разів перевищували терапевтичні, не виявлено появи дисбактеріозу.

У вас з'явилися питання? Напишіть нам у Телеграм

Ми щодня на зв’язку (з 9 до 20 за Києвом) без вихідних. Чим ми можемо допомогти:

  • оформимо вам постійну знижку 20% на всю продукцію;
  • проконсультуємо щодо продукту і здоров’я (понад 15 років досвіду у нас);
  • підберемо потрібні добавки з урахуванням ваших запитів і бюджету